Sponsors

Aan iedereen die Oranje Blauw wil steunen!

21 oktober 2020 13:00


Een aantal jaar geleden zijn een aantal leden een fantastisch en succesvol initiatief gestart om Oranje Blauw te helpen door projecten te realiseren waar anders geen financiële ruimte voor is.

Zo werd de Club van 50 opgericht die geheel onafhankelijk is en zelfstandig beschikt/beslist over de financiële middelen en het bestedingsdoel.

Het bestuur van Oranje Blauw kan uiteraard wel bestedingsdoelen aandragen.De Club van 50 is dus een initiatief van leden waarvan je de namen kunt terugvinden op het grote oranje bord boven de trap in het clubhuis.Jaarlijks betaalt ieder lid een bijdrage € 50,- welke dan besteed wordt aan het jaarlijks te bepalen goede doel in belang van Oranje Blauw. De leden dragen hier ieder jaar ideeën voor aan en wordt er democratisch gestemd aan welk goed doel het totaal ingelegde bedrag aan wordt besteed.

Zo hebben we de afgelopen jaren mooie dingen kunnen doen voor de club zoals o.a. een nieuwe vloer, nieuwe keuken en het realiseren van een nieuwe toiletgroep.
Dit jaar is o.a. het idee om een bijdrage te doen in het aanschaffen van Dug-outs op het nieuwe kunstgrasveld.

Het zou fantastisch zijn als we dit in zijn geheel zouden kunnen betalen als Club van 50 en dus zijn wij op zoek naar nieuwe leden die hier ook een bijdrage aan willen leveren.

Ook jij komt dan met je naam op het bord (tenzij je dat niet wilt) en ontvang je een leuke jaarlijkse attentie als blijk van waardering! Ieder jaar is de attentie weer een verrassing 😊!

Het enige wat je hoeft te doen is lid worden van de Club van 50 en de jaarlijkse bijdrage te voldoen van €50,-. We zullen het je makkelijk maken en sturen je per omgaande een tikkie! 

Wil jij dus tot deze zeer exclusieve enthousiaste groep behoren meld je dan aan op :


clubvan50@oranjeblauw.com

 

Met vriendelijke groeten,

Marcel de Vree
Bob de Bruijn

Bron: Marcel de Vree en Bob de Bruijn
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!