Sponsors

NIEUWSBRIEF

4 juni 2021 10:00


ORANJE BLAUW 3 JUNI 2021

 

 

  •  Allereerst het bestuursbesluit over de contributie voor volgend jaar. Besloten is om die voor de senioren vast te stellen op Euro 140,- en daarnaast krijgen de jeugdleden 25 % korting. Dit uiteraard alleen als de contributie voor dit jaar volledig betaald is. Ook is het op vrijwillige basis, dus als je bereid bent om de volle contributie te betalen: graag! Het is niet dat het geld tegen de plinten klotst zoals dat tegenwoordig zo mooi heet.
  •  De Regio cup voor de jeugd begint komende zaterdag waardoor een groot deel van de jeugd op de valreep toch nog wedstrijden kan spelen! Het was even aanpoten om een en ander rond te krijgen maar het is gelukt. Bedenk dat de KNVB pas begin deze week de info in gedeelten heeft toegestuurd en geen rekening houdt met de beschikbare hoeveelheid velden, omheining (geen toeschouwers toegestaan) en het onderhoud wat door de meeste gemeenten al is aanbesteed, zo ook bij ons.  De consequentie is dus dat NIET het tijdstip van Voetbal.nl doorslaggevend is maar de info van de club. We doen onze uiterste best om alles zo goed en eerlijk mogelijk te regelen en we hopen daarbij op jullie begrip. Ook dit wordt gedaan door vrijwilligers voor ons allemaal: behandel ze daarom met respect, dat verdienen ze!
  •  Tijdens wedstrijddagen blijven de kleedkamers dicht en voorlopig ook de toiletten omdat daar sprake is van kortsluiting die eerst verholpen moet worden. Kleedkamer 10 is wel open voor toiletbezoek.  Het is ook nog niet toegestaan dat toeschouwers op de accommodatie komen; alleen ouders die een functie bij een team hebben zijn welkom.
  •  Net als bij veel verenigingen blijft de kantine voorlopig dicht en dat geldt ook voor het terras. Het is voor vrijwilligers (nog) niet mogelijk om de regels te handhaven, zeker ook gezien de slechte ervaringen van vorige zomer.  Tegen het einde van de maand gaan we het opnieuw bekijken: misschien is er dan een mogelijkheid om het terras te openen maar dan alleen op reservering en ook alleen voor leden. Nadere info volgt tegen die tijd.
  •  De voorbereidingen voor het komende seizoen zijn in volle gang; heel binnenkort hopen we de indelingen rond te hebben. Als het aantal teams bekend is kan ook in de loop van augustus een nieuw trainingsschema worden opgesteld.
  •  Ons nieuwe kunstgrasveld kan tijdens de zomer gebruikt worden. Dus als je team nog wil trainen of nog een wedstrijd wil spelen is dat prima. Maar laat het wel van tevoren weten om misverstanden te voorkomen.
  •  Als je de club nog wil sponsoren dan kan dat ook: kijk op de website voor de Nationale Sport Loterij en binnenkort begint de Jumbo met de Ballenactie waarbij je via je aankopen kunt sparen voor (goede) wedstrijdballen voor de club.
  •  En voor wie het vergeten was: onze kleding en andere sportspullen zijn voortaan te verkrijgen via Snelders Sport in Wijchen dat Z-Sports heeft overgenomen. Ook onze webshop is nu aan hen gekoppeld.
  •  Afgelopen dinsdag heeft Dirk Hemink vanuit NOC-NSF de aftrap gedaan voor het clubbegeleidingstraject dat komend seizoen gaat lopen. Om alvast een voorproefje te nemen is het filmpje Back to Basics een aanrader!!  https://youtu.be/vrCHG-S0nyY
  • En tot slot: mocht je vragen/opmerkingen hebben kies dan de “koninklijke weg” door contact op te nemen met een van de bestuursleden.

Jan van Haarlem Voorzitter@oranjeblauw.com

Remco van Oijen Voetbalzaken@oranjeblauw.com

Abdoel Penningmeester@oranjeblauw.com

Erik Ponsen  Materiaal@oranjeblauw.com

Bron: Jan van Haarlem
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!