Sponsors

🧡💙 Oranje Blauw 1 wint seizoensouverture met ruime cijfers van WVW🧡💙

12 augustus 2021 18:15


Wedstrijdritme opdoen was het devies bij de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen.

Zowel gastheer WVW als Oranje Blauw verschenen niet compleet aan de aftrap van het eerste duel na een lange Corona periode.

Oranje Blauw begon nog onwennig aan het duel. Door onnauwkeurigheid werd veelvuldig balverlies geleden en de linies stonden te ver uit elkaar. Balverlies op het middenveld resulteerde in een goede steekbal van de thuisploeg, die even daarvoor al een goede mogelijkheid had gemist. De aanvaller was ditmaal wel rustig en rondde beheerst af.

In het tweede deel van de eerste helft kreeg Oranje Blauw de overhand, hetgeen resulteerde in enkele mogelijkheden. Nog voor rust was het Joey, die na een knappe individuele actie hard raak schoot (1-1).

Na rust stond de organisatie bij Oranje Blauw een stuk beter, en werden de momenten van drukzetten beter gekozen.

Kort na rust was het Sean die bij zijn rentree bij Oranje Blauw knap raak wist te schieten (1-2). Niet veel later legde de eveneens debuterende Robin de bal terug, waarna Wesley in twee instanties raak schoot (1-3).

WVW werd, op wat corners na, niet echt dreigend. Oranje Blauw liep daarna via goals van Ediz (goede voorzet Rens), Ike (na goed doorzetten) en Joey (individuele actie) simpel uit naar 1-6.

Bij vlagen werd er zeer behoorlijk gevoetbald op de overigens uitstekende grasmat van WVW (complimentje aan de terreinmeesters in Weurt).

Na afloop was er uiteraard tijd voor een biertje in het gezellige clubhuis in Weurt. Helaas heeft de verslaggever dit gemist omdat hij deel heeft genomen aan de cursus “Vechtersmentaliteit” van zijn grote voorbeeld Diego Simeone❤️💙

Het volgende oefenduel staat gepland op 17 augustus. De buren van SV Waalstad zijn 
dan te gast.
Bron: Tom van Alfen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!