Sponsors

Krayenhoff maatje te groot voor Oranje Blauw

18 augustus 2021 10:00


Op wederom een regenachtige zomeravond waren de Oranje Blauwen vandaag op bezoek bij Krayenhoff.

Na 10 minuten keek Oranje Blauw al tegen een achterstand aan. Het eerste schot op doel vanaf randje 16 verdween direct achter doelman Martijn.

Krayenhoff was in de beginfase duidelijk de betere ploeg en wist middels handige en snelle middenvelders en aanvallers diverse malen gevaar te stichten. Een afgeslagen corner werd handig vrijgemaakt en hard tegen de touwen gejaagd 2-0.

Na een verkeerde inspeelbal van achteruit wist Krayenhoff razendsnel om te schakelen. Een geniale steekbal zette de aanvaller vrij voor de keeper. Deze omspeelde de doelman handig en wist simpel binnen te schuiven.

Vlak voor rust viel ook de 4-0. Zwak verdedigen leidde tot een scherpe voorzet, die eenvoudig werd binnengeknikt door de buitenspelen.

Oranje Blauw begon toen al wat beter in de wedstrijd te komen. Direct na de 4-0 kon Robin van dichtbij de 4-1 binnentikken. Daarna kreeg Oranje Blauw nog 2 goede kansen om dichterbij te komen. Robin vond dit maal de keeper op zijn pad en een vrije trap van Wesley scheerde net langs de paal.

In de eerste fase van de tweede helft kwam Oranje Blauw zeer behoorlijk voor de dag. Een aantal keren kwamen zij gevaarlijk door. Helaas ontbrak het net aan zuiverheid bij de eindpass.

Het laatste kwartier kunnen we kort over zijn, dat was niet veel beter als het weer deze zomeravond.

Veel slordigheden in de passing leidde nog enkele gevaarlijk aanvallen van de gastheer op. Uit een verijdelde counter schoot een speler van Krayenhoff op doel en deze schoot onder de voet van doelman Etienne door het doel in. Als je niet schiet kun je niet scoren zullen we maar zeggen (5-1).

Na een nieuwe steekbal was doelman Etienne net te laat, waarna de aanvaller de bal simpel in het doel kon lopen (6-1).

Een verdiende nederlaag met grote cijfers tegen een ploeg met veel individuele klasse. Het positieve aan vanavond was dat we weer wat echte vlieguurtjes hebben kunnen maken. Daarnaast een heel behoorlijk einde van eerste en begin tweede helft gespeeld, waarbij (los van de eindpass) aardig werd gevoetbald.

Aanstaande donderdag staat alweer de volgende oefenwedstrijd op het programma. Dan ontvangen we op ons eigen Sportpark Staddijk SV Hatert 1. Publiek is weer van harte welkom, met inachtname van de geldende Coronaregels.

 

Bron: Tom van Alfen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!