Sponsors

40 EURO, Blijf sparen!

20 september 2021 15:30


Beste Oranje Blauw-er en Oranje Blauw supporters,

thumbnail_dynamicImage-i_83a93291-main-format_1120x630-1120x630-EN.jpg


Het spaarprogramma Voetbalpassie is in volle gang. We zien dat veel leden al meedoen aan de actie en onze club Oranje Blauw het gewenste financiële steuntje in de rug geven. Inmiddels hebben we al 40 EURO opgehaald wat ten goede komt voor ons doel: nieuwe trainingsmaterialen zoals mobiele doelen en ballen etc.


We zijn dus al goed op weg, maar we kunnen alle hulp gebruiken. Blijf daarom sparen en vraag ook je familie en vrienden om Voetbalpassie te activeren! Samen staan we sterk.

Iedereen kan meteen meedoen door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Het is heel simpel:

  1. Download de AH-app: https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/voetbalpassie of ga naar ah.nl/voetbalpassie
  2. Bevestig je deelname en kies onze vereniging.
  3. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1 aan deelnemende producten.
  4. Sponsor onze club met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten.


Je kunt Voetbalpassiepunten sparen bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten. Dus heb je deze week de wastas, haal dan nog snel wasmiddel bij Albert Heijn en scoor punten! Is er binnenkort iemand jarig? Doe nog voor 4 oktober boodschappen en help onze club aan extra inkomsten. Alle beetjes helpen.

Prijzen

Wie meedoet met het spaarprogramma maakt bovendien kans op verschillende mooie prijzen. Bij aankoop van producten van Red Bull, Lay’s, Heineken, Coca-Cola en Calvé kun je fantastische prijzen winnen, zoals kaarten voor het Nederlands elftal, een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona of een dag als voetbalprof leven.

Laten we met z’n allen de schouders eronder zetten en deze actie tot een groot succes maken. Alvast bedankt voor het meesparen en de steun aan onze club!

Kijk voor meer informatie op www.ah.nl/voetbalpassie.

Met sportieve groet,


Colin Bosch

Sponsorcommissie Oranje Blauw

 

Bron: Colin Bosch
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!