Sponsors

NIEUWSBRIEF

17 mei 2022 12:30


ORANJE BLAUW MEI 2022

Allereerst een heel actueel bericht: de droomsessie voor komende woensdag is verzet naar woensdag 1 juni a.s.
De reden is dat er nog te weinig aanmeldingen waren. Dat is jammer zeker gezien de goede opkomst bij de spiegelsessies.
Misschien is het nog niet goed bij iedereen doorgedrongen maar het is van vitaal belang voor de club dat er een nieuwe structuur wordt opgezet.
Daarbij gaat het over wezenlijke zaken als bestuurssamenstelling, missie-visie, voetbalbeleid, vrijwilligersbeleid, financiën enz. enz.
Volgend jaar september bestaat de club 95 jaar en in 2028 hopen we met z'n allen het eeuwfeest te kunnen vieren, maar dan moet er wel het een en ander gebeuren.

KOM DUS NAAR DE BIJEENKOMST VAN 1 JUNI EN GEEF JOUW VISIE!!
 
Dan een flink aantal nieuwtjes:

- Gelukkig neemt het ledenaantal van de club weer toe. Komend seizoen start er een JO23-team onder leiding van Frans van Dorland en Colin Bosch.
Ook bij de Specials is er een uitbreiding: we gaan naar twee teams en dat is een groot compliment voor Marco, Jamal, Mark en Gert-Jan.
En dan trainen er op woensdagmiddag om half zes al een stuk of vijftien aspirant-jeugdleden die komend seizoen ingedeeld zullen worden. Hun aantal neemt nog elke week toe.
Hiervoor gaat onze dank uit naar Bo-gyj Otten en Bas Oostdijk die dit allemaal regelen.
- In de weken 23 t/m 26 zal het een drukte van belang zijn op onze velden want dan hebben we de NEC-Voetbalacademie te gast omdat op hun accommodatie het kunstgras wordt vervangen. Het is zo geregeld dat onze activiteiten niet in het geding komen, mocht er toch nog enige overlap zijn dan wordt dat tijdig opgelost.
Als tegenprestatie organiseert NEC komend seizoen een talenten dag bij ons.
- Ook al worden er daarna nog een aantal inhaalwedstrijden gespeeld maar op zaterdag 4 juni wordt de seizoensafsluiting gehouden met een geweldige BBQ die verzorgd wordt door de BBQ Brandweer uit Lent. Door een bijdrage van de club en de Grote Clubactie bedragen de kosten slechts Euro 12,50 voor leden/vrijwilligers, introducees betalen Euro 25,-.
Nadere info bij Tom van Alfen die de organisatie samen met anderen op zich heeft genomen.
- Het zal je beslist zijn opgevallen: er hangt weer een prachtige, nieuwe vlag op het terrein en dat was niet voor de tijd. Dit is mogelijk gemaakt door Gerrits Advocatuur in Wychen waarvoor onze hartelijke dank!
- Komende zaterdag kan ons JO19-team kampioen worden als bekroning van een geweldig seizoen: iedereen is meer dan welkom om ze te steunen.
- Trouwens: ons eerste elftal kan misschien nog de nacompetitie halen, dat zit behoorlijk ingewikkeld in elkaar maar het zou een mooi toetje zijn van dit seizoen.
- Het contract met Hummel Sport en hun dealer Snelders Sport uit Wychen is voor een aantal jaren verlengd. Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking in de afgelopen jaren en wat de club betreft is het een zeer lucratieve deal.
- Door de SBB, de instantie die daarover gaat, zijn we (weer) aangewezen als erkend stagebedrijf. We hebben momenteel een aantal stagiaires bij de club maar deze erkenning biedt natuurlijk betere vooruitzichten om de contacten aan te halen met bv. een ROC.
- Dan tot slot een heel belangrijke datum: donderdag 30 juni is gepland voor de langverwachte ALV. Nadere mededelingen volgen nog maar we kunnen dan in ieder geval de input van het NOC-traject meenemen.
 
Bestuur CSV Oranje Blauw 
Bron: Jan van Haarlem
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!