Sponsors

Oranje Blauw pakt derde periodetitel!

5 juni 2022 14:30

Kevin Janssen, Anton Janssen 04-06-22

VOETBAL NIJMEGEN EO

Het is feest bij Oranje Blauw. De zaterdagvierdeklasser pakte de derde periodetitel door zaterdag thuis kampioen Juliana’31 - dat er niet in slaagde het 100ste doelpunt te scoren - te weerstaan (0-0). ,,Prachtig dit, zoiets gebeurt niet vaak bij ons kleine clubbie”, klonk de dolbije coach Tom van Alfen.

  • 3e_plaats.jpg
  •  

Een opmerkelijke prestatie van de Nijmeegse formatie die op de reguliere ranglijst slechts eindigde op de zevende plek. Maar dankzij een uitstekende reeks duels mag Oranje Blauw nu de nacompetitie voor promotie in. “Eigenlijke ongelofelijk dat we zo’n reeks neerzetten. Het begon ineens te lopen in de derde periode.”

Alle lof ging tijdens de viering van de periodetitel ook uit naar de spelers van JO19 en het 2e elftal die door blessuregevallen bij de selectie vaak moesten inspringen.

Oranje Blauw gaat nu ,,volle bak voor promotie” samen met De Paasberg (2e) en De Treffers (3e). De Groesbekers verloren zaterdag van De Paasberg met 3-1 (doelpunt: Patrick Heesakkers), maar eindigden wel als derde in de competitie en nemen de periodetitel die Juliana eerder won over.

Bron: De Gelderlander Kevin Janssen, Anton Janssen 04-06-22
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!