Sponsors

CVS Oranje Blauw 1 - Redichem

14 juni 2022 14:30


Oranje Blauw schiet Redichem klasse omlaag een plaatst zich voor halve finale Play Offs

Dat niemand bij Oranje Blauw had gerekend op dit toetje was zaterdag wel duidelijk. Liefst 7 spelers uit Oranje Blauw 2 en 019 sloten aan voor het Play Off duel met 3e klasser Redichem.
In de beginfase van de wedstrijd was het voor beide partijen aftasten. Na een kwartier kreeg Oranje Blauw de eerste grote mogelijkheid. Een voorzet van Davy werd door Lars Rijcken ingeschoten, maar helaas stond de paal in de weg. Na 25 minuten spelen raakte ook Redichem de paal na een fabuleuze safe van doelman Etienne. Oranje Blauw leek 10 minuten voor rust op voorsprong te komen, maar helaas werd het doelpunt van Joey afgekeurd vanwege buitenspel. Ruststand 0-0.
In de tweede helft kwam Oranje Blauw vol energie uit de kleedkamer. Een kwartier na rust brak Oranje Blauw de wedstrijd open. Joey mocht 1 op 1 door op de keeper en verschalkte deze met een droge schuiver (0-1). Het was daarna Redichem dat moest komen en meer risico moest gaan nemen.
Na een goed pass van Wesley was het wederom Joey die doormocht. Ditmaal omspeelde hij de keeper en schoof de bal in de lege doel voor 0-2.
Redichem zette daarna aan maar werd nauwelijks gevaarlijk. Joey had zijn hatttick kunnen completere , maar zijn volley zeilde net over de lat.
In de 90e minuut had Oranje Blauw op 0-3 moeten komen maar een snoeiharde kopbal van de uitstekend spelende Lars Rijcken uit een corner van de eveneens ijzersterke Gino Paymans werd ternauwernood gered door de Redichem doelman.
Na het eindsignaal in Renkum waren tot in Sneek de vreugdekreten van de Oranje Blauwen hoorbaar. Plaatsing voor de halve finale van de Play Offs is een feit.
Vanavond Morgen staat de wedstrijd in Ede tegen Fortissimo op het programma. De wedstrijd start om 20.00 uur. Wij hopen, ondanks dat het een doordeweekse avondwedstrijd betreft, op jullie massale steun. Het heeft ons zaterdag ook zeer goed gedaan dat jullie we waren om ons te steunen!

Tot vanavond!  ๐Ÿงก๐Ÿ’™
Bron: Tom van Alfen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!