Nieuw Bestuur Oranje Blauw - Oranje Blauw

Sponsors

Nieuw Bestuur Oranje Blauw

1 juli 2022 10:15


Beste Oranje Blauwers,
Met deze korte nieuwsbrief willen we alle leden van C.S.V. Oranje Blauw laten weten dat tijdens de ALV van 30 juni 2022, door ca 60 leden een voltallig nieuw bestuur is gekozen.

De vergadering werd geleid door een onafhankelijk voorzitter: Tom Smit (voorzitter van Orion en lid van de FAN; Federatie Amateurvoetbalclubs Nijmegen).

Het nieuwe bestuur van Oranje Blauw bestaat nu uit 7 personen:

Margreet Bartels van de Putten in de functie van voorzitter, Harm Oostdijk in de functie van penningmeester en Sigrid Amstelveen in de functie van secretaris. Nick Hupkes, Bo-gyj Otten, Nicky Eichelsheim en Dick Las zijn tot algemeen bestuurslid verkozen.

Tijdens de ALV werd door de procesgroep een terugkoppeling gegeven van de opbrengsten van de spiegelbijeenkomsten en de droomsessie. Deze speerpunten vormen mede de basis van het nieuwe beleidsplan.

 

Er is veel werk aan de winkel! Wij zijn enorm gemotiveerd om aan deze klus te beginnen. Dit doen we graag met zoveel mogelijk leden. Jullie ondersteuning daarbij is nodig om Oranje Blauw nieuw leven in te blazen en samen op weg te gaan naar het 100 jarig bestaan van de club!

 

Vriendelijke groet namens het nieuwe bestuur,

Margreet Bartels van Putten

Bron: Margreet van Putten
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!