🧡💙 Oranje Blauw wint in een grijs maar schilderachtig Wijchen🧡💙 - Oranje Blauw

Sponsors

🧡💙 Oranje Blauw wint in een grijs maar schilderachtig Wijchen🧡💙

11 september 2022 18:30


Na de 0-7 nederlaag tegen de hoge hakjes uit Cuijk wist Oranje Blauw zich uitstekend te herstellen tegen competitie genoot AWC.

OB1.jpg

Na 3 minuten, overigens met hun eigen wedstrijdbal, had de thuisploeg op voorsprong moeten komen. Met veel fortuin wist doelman Etienne de poging onschadelijk te maken.
Na een krap half uur kwam Oranje Blauw op voorsprong. Een goede voorzet van Wes kon binnen worden geknikt door Joey (0-1).
Na rust kwamen de Oranje Blawen scherp uit de startblokken. Een ingestudeerde hoekschop stelde Billy in staat op doel te kopppen. Zijn inzet belandde vanzelfsprekend (of toch en EDje??) in de benedenhoek (0-2).
In het vervolg van de partij was Oranje Blauw heer en meester en liep via 2 goals van Wesley uit naar 0-4. A junior Wouter had de score hoger op kunnen voeren, na zijn uitstekende spel belandde zijndito kopbal echter op de paal.
Een prima overwinning van de Oranje Blauwen, tegen een leuk en sportief AWC. Grote jongens zonder hoge hakjes, die wel de charme van de Kelderklasse snappen!
Bron: Tom van Alfen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!