Nieuwsbrief - Oranje Blauw

Sponsors

Nieuwsbrief

Nijmegen, 24 april 2023

Beste leden van Oranje Blauw,

Hoog tijd voor weer een nieuwsbrief van de club, met relatief veel informatie deze keer!  We zitten alweer richting het einde van de competitie van het voetbalseizoen 2022-2023. De voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen zijn dan ook in volle gang.

Na drie jaar nemen wij afscheid van onze twee hoofdtrainers Tom van Alfen en Ryan Janssen. Drie jaar geleden zijn de heren in een turbulente periode ingestapt. Samen met hun staf René, Florean, John en Jeroen hebben ze met hart en ziel OB1 overeind gehouden. Wij wensen Tom heel veel succes bij UHC, en Ryan met alles wat op zijn pad mag komen! Ryan en Tom hebben in de voorbije jaren meer voor de vereniging betekend dan in deze nieuwsbrief opgenomen kan worden. Wij staan hier graag uitgebreid bij stil tijdens de seizoen afsluiting.

trainers_2023.jpg

Met trots melden we jullie dat er 20 april 3 contracten zijn ondertekend: In volgorde van links naar recht stellen we graag de volgende heren aan jullie voor:

 • Jeffrey Willemsen, vanaf 1 mei Hoofd Opleiding Oranje Blauw
 • Rafi Kayaoglu, trainer van Oranje Blauw 2 seizoen 2023/2024
 • Danny Heiming, hoofdtrainer Oranje Blauw 1 seizoen 2023/2024

Wil je meer weten over de achtergrond van deze heren of over de rol die zij gaan vervullen, kijk dan op het kennismakingsbericht op de website.

Indeling teams

De jeugdcommissie is druk bezig met het oriënteren op de teamindelingen van de jeugdteams voor komend seizoen. Komende week zullen alle leden een brief van de teambegeleider ontvangen waarin wordt gevraagd of zij komend jaar zeker doorgaan met voetbal, twijfelen om te stoppen of eventueel overstappen naar een andere club. Wil je je afmelden, stuur dan altijd ook een mail naar ledenadministratie@oranjeblauw.com.
Zoals op de ALV in januari 2023 reeds is besproken is er momenteel veel scheefgroei in leeftijden binnen diverse jeugd teams. De komende 2 jaar worden de jeugdleden zoveel als mogelijk correct op leeftijd ingedeeld. De jeugdcommissie streeft ernaar om de indeling van teams eind mei bekend te kunnen maken

Inbraak clubhuis / schade rond het terrein

Helaas is er ook minder leuk nieuws: zondag 9 april is er ingebroken in het ballenhok van het clubhuis: kledingstukken zijn door het hok gegooid, veel rotzooi getrapt, 2 volle ballenzakken meegenomen en schade is toegebracht aan de voorraadkast.
Helaas is dit gebeurt door iemand die toegang heeft tot het ballenhok, dus iemand die over de sleutel beschikt. Er is inmiddels aangifte bij de politie gedaan van deze inbraak.
Ook is er helaas meer vandalisme rond het clubhuis: de 2 dugouts langs het kustgrasveld zijn flink vernield de laatste weken en er zijn brandvlekken zichtbaar op het kunstgrasveld. Hiervoor zijn we reeds in gesprek met politie Nijmegen / handhaving Staddijk.

Kort nieuws / mededelingen:

 • Op korte termijn zal het (kapotte) rolluik aan de zijde van het kunstgrasveld te kunnen vervangen.
 • Half mei vindt er een verbouwing plaats in de bar van het clubhuis en zal een prachtige tapinstallatie van Warsteiner worden geïnstalleerd!
 • 8 september 2023 bestaat onze prachtige club 95 jaar!! Tijd dus voor een feestje: Reserveer dus alvast de datum van 9 en 10 september in je agenda. Dit weekend zal staan in het teken van het 95 jarig jubileum.
  Lijkt het je leuk om dit feest mede te organiseren? Meldt je dan aan bij Nicky voor deelname aan de jubileumcommissie, via eichelsheim@oranjeblauw.com
 • Seizoen afsluiting voor de jeugd zal plaatsvinden op zondag 11 juni, de afsluiting van voor de senioren staat gepland op 24 juni: noteer de data!
  Met de specials zijn we nog in overleg
 • Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen is het voor de volwassenen niet meer mogelijk om gebruik te maken van een veteranenpas.
 • Vrijwel alle trainers / begeleiders van de jeugd teams hebben inmiddels een VOG aangevraagd en aangeleverd bij het secretariaat, dank daarvoor! Van enkele mensen bleken de emailadressen niet te kloppen, hier wordt aan gewerkt
 • We willen graag alle jeugdleden en hun tegenstanders tijdens de wedstrijden voorzien van een bekertje limonade. De vrijwilligers van de bar kunnen dat niet alleen! We hebben de hulp van de ouders hier echt bij nodig. Bij sommige teams gaat dit al heel goed, bij andere teams verdient dit nog aandacht!
  Dus kom in de eerste helft van de wedstrijd de limonade klaarmaken / ophalen in het clubhuis!
 • Ter reminder: op het hoofdveld mag niet worden getraind! Het veld is al niet in beste staat en om het gras zoveel als mogelijk te sparen wordt er niet op veld 1 getraind.
 • We hebben nog steeds vrijwilligers nodig voor de bezetting van de bar zaterdagochtend en -middag en voor de frituur op zaterdag van 17-18 uur.
  Ook scheidsrechters hebben we dringend nodig: vind je het leuk om op zaterdag een wedstijdje te fluiten: meld je aan!
 • We hebben veel gevonden voorwerpen, veelal sportkleding, handdoeken en bidons. Kom op tijd kijken in het clubhuis of jouw verloren kleding er nog ligt. Aan het einde van het seizoen, begin juni, gaat alle gevonden kleding naar de kledingbank.
 • Na de mei vakantie beschikken we over aantal grote en kleine containers om statiegeld flesjes en blikjes te verzamelen. Op de zaterdagen zal er ook buiten een container staan om statiegeld flesjes en blikjes te verzamelen!

We wensen iedereen een gezellige Koningsdag en meivakantie!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van C.S.V. Oranje Blauw

 

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!