Sponsors

home

Overwinnen Schotse pechkoningen nu eindelijk hun demonen?

Vandaag om 12:31  Bestaat God? Dat mag u zelf weten. Wat wij wel durven zeggen: als er iemand aan de knoppen zit, heeft-ie een hekel aan doedelzakmuziek. Het lot is Schotland nooit goed gezind, in het bijzonder klimatologisch en op voetbalgebied. Uiteraard volgde maandag voorafgaand aan dé wedstrijd van het jaar het bericht dat uitblinker Billy Gilmour corona heeft. Het zou ook nooit eens om de reservekeeper zijn. De Schotse nationale ploeg en pech, dat verhaal is bekend uit het verleden. meer »


Tegen wie speelt Oranje? ? Een blik op de nummers drie

Vandaag om 11:30  Maandagavond ontvangt het Nederlands elftal in de Johan Cruijff ArenA nog Noord-Macedonië. Voor het Balkanland is dat een gedenkwaardige avond, want voorlopig zien we hen niet meer op een eindronde. Voor het team van Frank de Boer is het een zaak van heel blijven en testen wat wel en niet werkt richting de achtste finale. Laten we eens kijken naar de nummers drie. meer »


Prijsvraag 3: Herken supporters en verdien De Kortste Weg naar Europa

Vandaag om 11:08  In het boek ‘De kortste weg naar Europa’ blikt schrijver Ernst Bouwes terug op mooie verhalen uit de geschiedenis van de KNVB Beker en de belevenissen van de Europa Cup II-deelnemers in de periode 1960-70. Op de website van ELF Voetbal verscheen al een serie voorpublicaties. Deel 23 gaat opnieuw gepaard met een prijsvraag: herken personen op deze foto van de bekerwinnaars van 1962 en win een exemplaar van De Kortste Weg naar Europa. meer »


Samenvatting Zwitserland - Turkije (3-1)

Vandaag om 10:34  Zwitserland versloeg zondagavond Turkije met 3-1. De Turken druipen af als één van de zwakste ploegen ooit op een EK, de Zwitsers hebben een zeer goede kans op de tweede ronde. Toch moet het Alpenland ook maar afwachten wat het wordt als nummer drie. Om de tijd te doden is hier de samenvatting van de triomf van de Nati, met een uitblinkende Xherdan Shaqiri. Zoals het magische vierkant altijd doet op grote eindrondes.  meer »


Interview Gorgi Hristov: "Noord-Macedoni´┐Ż wil elke wedstrijd scoren"

Vandaag om 10:00  Noord-Macedonië is dit EK een van de meest verrassende, zo niet de meest verrassende deelnemer. Voor de eerste keer in haar bestaan plaatste het kleine en jonge land zich voor een eindtoernooi. Vanavond is Oranje de laatste groepstegenstander voordat de terugvlucht wordt ondernomen. "Er staat een ploeg met veel kwaliteit." meer »


Is Turkije het slechtste team ooit op het EK?

Gisteren om 20:09  Voor de Turken is een teleurstellend toernooi nu al afgelopen. Turkije verlaat het EK met nul punten, slechts één treffer en acht tegendoelpunten. Zijn de Turken hierdoor het slechtst presterende land ooit op het EK? De Turken behalen in ieder geval de top tien. ELF Voetbal zette de andere landen die op de afgelopen EK's het toernooi met nul punten moesten verlaten voor je op een rij meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!