Sponsors

Nieuwsbrief januari 2022

18 januari 2022 15:00


Beste Oranjeblauwers,

Allereerst willen we jullie een voorspoedig, maar vooral gezond, 2022 wensen.
Het is nauwelijks voor te stellen maar het is alweer bijna twee jaar geleden dat we een "normaal" verenigingsleven hadden met de wedstrijden op zaterdag, de doordeweekse trainingen, een drankje na afloop, een nieuwjaarsreceptie enz. enz. 
Zou het dit jaar dan eindelijk weer kunnen?
De KNVB heeft in al haar optimisme voor het weekend van 29 januari weer wedstrijden ingepland; of dat haalbaar is moet volgende week blijken na alweer een persconferentie.
Trainingen en onderlinge wedstrijden mogen gelukkig weer maar daarnaast zijn er toch nog flink wat beperkingen:
- Kantines blijven gesloten.
- Geen publiek bij trainingen en evt. wedstrijden.
- Kleedkamers blijven gesloten; ze mogen alleen gebruikt worden als er gecontroleerd wordt op het CTB (corona toegangsbewijs) en binnen is een mondkapje verplicht.
- Dit laatste is niet meer te doen door bestuursleden en vrijwilligers. Op hen is al een heel zware wissel getrokken in de afgelopen periode. Als teams gebruik willen maken van de kleedkamers dan kan dat alleen als ze vooraf een voorstel indienen bij het bestuur hoe ze dat zelf gaan aanpakken.
 
Al met al enigszins goed nieuws en hopelijk gaan we in de komende weken/maanden terug naar het "oude normaal"!
Tot dat zover is doen we een dringend beroep op iedereen om zich aan de regels te houden, maak het de bestuursleden en vrijwilligers niet moeilijk.
Zij hebben tenslotte ook niet gevraagd om deze maatregelen maar zijn wel verantwoordelijk voor de uitvoering.
 
Tot slot willen de families van de onlangs overleden oud-bestuursleden Jan Schollink en Ton Koen iedereen bedanken voor de steun die ze hebben gehad van vele Oranjeblauwers na het overlijden van Jan en Ton.
 
Bestuur CSV Oranje Blauw
Bron: Jan van Haarlem
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!